Annemieke's Werkwijze

Het doel van haar objecten/beelden is niet het uiterlijk, maar het innerlijk weer te geven. Dat is voor haar de echte werkelijkheid.
Het maken van objecten/beelden is als het ware een zoektocht naar de ware essentie. Hierbij gebruikt zij bij voorkeur natuurlijke materialen zoals steen, klei, hout, bamboe, wol, bladeren, schelpen enz. Hierdoor blijven de objecten/beelden dynamisch en kunnen weer door de natuur opgenomen worden.
De natuur zelf heeft al zoveel schoonheid, elke dag weer kijkt zij vol verwondering naar al die natuur(k/p)racht.

Workshops

Beeldhouwen in steen is een rustgevende en ontspannende bezigheid geschikt voor een ieder die wil werken met de handen en de dagelijkse omgeving en werkdruk even wil ontsnappen.
U kunt onder begeleiding werken met natuursteen.
Groeps-workshops en individuele creatieve training

Recente Posts
Expositie bij Kunst-227 in Amsterdam

Expositie bij Kunst-227 in Amsterdam

Van 8 tot en met 22 december 2013 nodigt Kunst-227 u uit voor de december 2013 expositie met: Yolanda Döpp, Annemieke Ederzeel, Sonja de Jongh, Noortje Peerdeman, Sara de Rijcke, Gonneke Verschoor, Eva Wolkers en Adelheid Zwollo. met: Schilderijen, sieraden, keramiek,...

Lees meer
Expositie in Hortus Alkmaar

Expositie in Hortus Alkmaar

Expositie examenwerk opleiding beeldhouwen van 16 juni t/m 25 augustus 2013. Hortus Alkmaar, Berenkoog 37, 1822 BH ALKMAAR Voor meer informatie: www.hortusalkmaar.nl of www.crejat.nl.

Lees meer